Ugchelen en Apeldoorn krijgen er een cateringbedrijf bij.

De broers Gerlof en Bernd van den Heuvel gaan hier met ingang van mei 2016 mee van start.

In het dagelijks leven bestieren de broers van den Heuvel het buurthuis Ugchelens Belang waarin restaurant Leef gevestigd is, net als een drietal evenementenzalen waar regelmatig vergaderingen, feesten en partijen plaats vinden.
Tevens hebben zij sinds oktober 2014 ook restaurant Leef in het centrum van Apeldoorn geopend. Alles draait om een ontspannen avond uit om met vrienden, familie en kennissen een lekker hapje te kunnen eten en drinken.

Vanaf nu kan dit ook op locatie worden verzorgd. Er is keuze uit diverse buffetten vanaf 15 personen waarbij er zelfs voor borden en bestek wordt gezorgd. Gekozen kan worden voor een gezonde lunch met verschillende vers belegde broodjes, soepen, twee salades gecombineerd met jus d’ orange en melk maar ook voor een uitgebreide versie met onder andere luxe vis- en vleesschotels, malse saté en aardappelgratin die tevens zeer geschikt is als diner. Natuurlijk kan er rekening worden gehouden met allergieën en andere speciale wensen. Let u op de lijn en wilt u toch genieten van een licht en verantwoord buffet, kunt u kiezen voor ‘Leef gezond’.